Tribe.Nature.Selflove

Of jij nou degene bent geweest die de knoop heeft doorgehakt om jullie relatie te verbreken of je (ex-)partner. Break-ups zijn over het algemeen niet fijn.

 

Je voelt je verloren, weet niet zo goed wat je met jezelf aan moet, verdriet voert de boventoon, je moet afscheid nemen van een vertrouwde situatie en persoon. Het kost allemaal bakken met energie. Energie die je niet hebt.

Gun jezelf dan dit energy healing pakket zodat jij je lichaam weer energetisch oplaadt. Als je je lichaam energetisch oplaadt krijg je weer rust in je lichaam en mind zodat je dit break–up proces rustig kunt verwerken en weer het mooie van het leven in gaat zien.

Waar bestaat dit rustgevende Break-Up Pakket uit?

> Telefonisch Intakegesprek (30 min)  

Uitleg over Energy Healing, wat je kunt verwachten en we bespreken jouw specifieke aandachtspunten. We maken ook gelijk afspraken voor de 2 Energy Healing Sessies.

 

> 2x Energy Healing Sessie op Afstand (60 min)  

Jij kunt ontspannen op de bank/ bed liggen en ik geef jou een Energy Healing Sessie op Afstand.

Je ontvangt 2x een Energy Healing Sessie.

 

> 2x Telefonisch Nagesprek (30 min)

Direct na de sessies bel ik je om te bespreken wat je voelde tijdens de sessie en welke blokkades ik tegen gekomen ben. Ook geef ik je uitleg over wat je de komende dagen kunt ervaren.

 

> eBook: Energetisch Reinigen van je Lichaam en Huis

Na de eerste sessie stuur ik je het ebook toe. Het is een praktische handleiding hoe je je lichaam en huis energetisch kunt reinigen.

 

> AfterCare

Een week na de laatste sessie neem ik weer even contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Mijn ervaring is dat Energy Healing nogal wat in je los kan maken. Je lichaam heeft even tijd nodig om dat te verwerken en daarbij kunnen best wat emoties naar boven komen. Ik wil je dus niet zomaar loslaten, maar je daarin goed begeleiden. Vaak is het fijn om nog even na te praten hoe je je voelt en kan ik je praktische tips geven.  

 

Prijs €224,- incl btw

Break - Up

Package

 

Dit Break-Up Pakket is op jouw lijf geschreven als je net een break-up achter de rug hebt of er midden in zit. Deze energy healing sessies zorgen ervoor dat jij weer rust in je hoofd krijgt en je weer energiek gaat voelen.

17945665519365593.jpg

Tip: dit is ook een fijn pakket om kado te doen aan een bijzondere vrouw in jouw leven die wel een energy boost kan gebruiken.

Toch liever een ander

Energy Healing Package?

>>

Powerful Energy Boost Package 

Dit is jouw pakket als jij wel een flinke Mentale en Fysieke Energy Boost kan gebruiken zodat de energie weer lekker gaat flowen in jouw leven. 

Super Mom Selfcare

Package

Dit is het ideale pakket voor Super Moms die zichzelf een ultiem selfcare moment gunnen. Een echte energy booster om daarna weer moeiteloos alle ballen in de lucht te houden.

Burn - Out

 Package 

Dit Burn-Out Pakket is perfect voor jou als je al een tijdje rondloopt met burn-out verschijnselen waar je vanaf wilt maar geen zin of behoefte hebt aan eindeloze gesprekken met therapeuten.

FILL YOUR INBOX WITH JOY.

Schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van alle acties