Tribe.Nature.Selflove

Je batterij is helemaal leeg. Je voelt je futloos, wilt het liefst de hele dag slapen. Of je staat stijf van de adrenaline en slaapt daardoor ook hartstikke slecht.

Je kan niets meer hebben van de mensen om je heen. Soms raak je er gewoon van in paniek. Praten met therapeuten/psychologen zie je niet echt zitten. Wellicht moet je bepaalde keuzes gaan maken in je leven maar kan je nu echt de energie niet opbrengen om die te maken. Tel daar ook nog eens de onrustige tijd van een pandemie met de bijbehorende negatieve energie bij op.

 

Eigenlijk heb je behoefte aan 1000% selfcare om de rust weer terug te krijgen zodat je daarna weer de regie over je leven kunt pakken. 

En die 1000% selfcare geef je jezelf met dit pakket zodat jij je lichaam en mind weer energetisch oplaadt. Door je lichaam energetisch op te laden komt de rust weer terug in je lichaam en mind en kan jij weer lekker het leven gaan leiden wat jij zo graag wilt.

Waar bestaat dit rustgevende Burn-Out Pakket uit?

> Telefonisch Intakegesprek (30 min)  

Uitleg over Energy Healing, wat je kunt verwachten en we bespreken jouw specifieke aandachtspunten. We maken ook gelijk afspraak voor de 4 Energy Healing Sessies.

 

> 4x Energy Healing Sessies op Afstand (60 min)  

Jij kunt ontspannen op de bank/ bed liggen en ik geef jou een Energy Healing Sessie op Afstand.

Je ontvangt 4 weken lang elke week een Energy Healing Sessie.

 

> 4x Telefonisch Nagesprek (30 min)

Direct na elke sessie bel ik je om te bespreken wat je voelde tijdens de sessie en welke blokkades ik tegen gekomen ben. Ook geef ik je uitleg over wat je de komende dagen kunt ervaren.

 

> eBook: Energetisch Reinigen van je Lichaam en Huis

Na de eerste sessie stuur ik je het ebook toe. Het is een praktische handleiding hoe je je lichaam en huis energetisch kunt reinigen.

 

> AfterCare

Een week na de laatste sessie neem ik weer even contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Mijn ervaring is dat Energy Healing nogal wat in je los kan maken. Je lichaam heeft even tijd nodig om dat te verwerken en daarbij kunnen best wat emoties naar boven komen. Ik wil je dus niet zomaar loslaten, maar je daarin goed begeleiden. Vaak is het fijn om nog even na te praten hoe je je voelt en kan ik je praktische tips geven. Uiteraard mag je ook altijd contact opnemen tussen de sessies als je daar behoefte aan hebt.

 

Prijs €374,- incl btw

Burn - Out

Package

 

Dit Burn-Out Pakket is perfect voor jou als je al een tijdje rondloopt met burn-out verschijnselen waar je vanaf wilt maar geen zin of behoefte hebt aan eindeloze gesprekken met therapeuten.

17945665519365593.jpg

Toch liever een ander

Energy Healing Package?

>>

Powerful Energy Boost

Package

Dit is jouw pakket als jij wel een flinke Mentale en Fysieke Energy Boost kan gebruiken zodat de energie weer lekker gaat flowen in jouw leven. 

Super Mom Selfcare

Package

Dit is het ideale pakket voor Super Moms die zichzelf een ultiem selfcare moment gunnen. Een echte energy booster om daarna weer moeiteloos alle ballen in de lucht te houden.

Break - Up

Package

Dit Break-Up Pakket is op jouw lijf geschreven als je net een break-up achter de rug hebt of er midden in zit. Deze energy healing sessies zorgen ervoor dat jij weer rust in je hoofd krijgt en je weer energiek gaat voelen.

FILL YOUR INBOX WITH JOY.

Schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van alle acties