Tribe.Nature.Selflove

Je werkt in de zorg, bent coach, therapeut of psycholoog en hebt de hele dag te maken met patiënten en/of klanten die veel energie van je vragen. Deze patiënten en/of klanten zitten vaak niet lekker in hun vel; zijn ziek en/of hebben veel zware energie om zich heen. Energie die jij prima aankan als jij ook hoog in je energie zit, maar waar jij enorm moe, gestrest en futloos van wordt op het moment dat jij niet hoog in je energie zit. Tel daar ook nog de huidige pandemie maatregelen bij op die voor extra druk, spanning en negatieve energie zorgen.

 

Kortom, om jouw werk goed te kunnen blijven doen is het ontzettend belangrijk dat jij goed voor jouw lichaam blijft zorgen. Dat geldt niet alleen fysiek, maar juist ook op energetisch niveau. Als jij veel (positieve) energie te geven hebt en lekker in je vel zit kan jij jouw patiënten/ klanten beter helpen en je heb jij meer plezier in jouw werk en leven. 

Maar hoe houd je jouw energielevel goed op peil?

Tijdens een Energy Healing Sessie worden energetische blokkades opgeruimd, negatieve energie verwijderd en wordt er powerful helende energie toegevoegd zodat de energie weer goed kan stromen in jouw lichaam en jij je mentaal en fysiek on top of your game voelt. Je energetische batterij wordt maximaal opgeladen.

Het Heal the Healers Package is specifiek bedoeld voor mensen die anderen (professioneel) helpen in de breedste zin van het woord die hun energielevel structureel op peil willen houden.

Waar bestaat dit Heal the Healers Package uit?

> Telefonisch Intakegesprek (30 min)  

Uitleg over Energy Healing, wat je kunt verwachten en we bespreken jouw specifieke aandachtspunten. We plannen direct de 6 (maandelijkse) Energy Healing Sessies in zodat jij je elke maand kunt verheugen op dit moment voor jezelf.

 

> 6 x (maandelijkse) Energy Healing Sessie op Afstand (60 min)  

Jij kunt ontspannen op de bank/ bed liggen en ik geef jou elke maand een Energy Healing Sessie op Afstand. 

 

> 6 x Telefonisch Nagesprek (30 min)

Direct na elke sessie bel ik je om te bespreken wat je voelde tijdens de sessie en welke blokkades ik tegen gekomen ben. Ook geef ik je uitleg over wat je de komende dagen kunt ervaren.

 

> eBook: Energetisch Reinigen van je Lichaam en Huis

Na de eerste sessie stuur ik je het ebook toe. Het is een praktische handleiding hoe je je lichaam en huis energetisch kunt reinigen.

 

> AfterCare

Een week na de eerste sessie neem ik contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Mijn ervaring is dat Energy Healing nogal wat in je los kan maken. Je lichaam heeft even tijd nodig om dat te verwerken en daarbij kunnen best wat emoties naar boven komen. Ik wil je dus niet zomaar loslaten, maar je daarin goed begeleiden. Vaak is het fijn om nog te bespreken hoe je je voelt en kan ik je praktische tips geven. Uiteraard mag je tussen de maandelijkse sessies altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt.

 

Prijs €522,- incl btw

 

Heal the Healers

Package

Werk jij veel met patiënten en/of klanten die veel energie van je vragen waardoor jij je vaak moe, gestresst en leeg voelt?

Dan is dit Heal the Healers Package voor jou!

20201024_143145_edited_edited_edited_edi

Tip: je kunt de btw aftrekken als je als zelfstandige werkt. Werk je in loondienst dan kan je aan HR vragen of je dit traject in het kader van persoonlijke ontwikkeling kunt volgen.

Toch liever een ander

Energy Healing Package?

>>

Super Mom Selfcare Package

Dit is het ideale pakket voor Super Moms die zichzelf een ultiem selfcare moment gunnen. Een echte energy booster om daarna weer moeiteloos alle ballen in de lucht te houden.

Burn - Out

Package

Dit Burn-Out Pakket is perfect voor jou als je al een tijdje rondloopt met burn-out verschijnselen waar je vanaf wilt maar geen zin of behoefte hebt aan eindeloze gesprekken met therapeuten.

Break - Up 

Package

Dit Break-Up Pakket is op jouw lijf geschreven als je net een break-up achter de rug hebt of er midden in zit. Deze energy healing sessies zorgen ervoor dat jij weer rust in je hoofd krijgt en je weer energiek gaat voelen.

FILL YOUR INBOX WITH JOY.

Schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van alle acties