Tribe.Nature.Selflove

Energy Healing

 

Wat is Energy Healing?

Tijdens een  Energy Healing Sessie worden energetische blokkades opgeruimd, negatieve energie verwijderd en wordt er powerful helende energie toegevoegd.  

We kijken samen waar voor jou aandacht, healing en hulp bij gewenst is zodat je mentaal en fysiek lekkerder in je vel gaat zitten.

 


Hoe werkt het?

Ik doe energie healing op afstand. Ik werk op het energetische lichaam en daarvoor hoef ik niet in dezelfde ruimte te zijn als de persoon die behandeld wordt.

Door de behandeling wordt blokkerende/lage energie verwijderd en ontvang je helende energie. Hierdoor gaat de energie weer letterlijk goed stromen in je lichaam en dat merk je op mentaal en fysiek vlak.

 

Je voelt je weer goed.

 

Kies hieronder jouw ideale Energy Healing Package

18107426167183748.jpg

Powerful Energy Boost

Package

Dit is jouw pakket als jij wel een flinke mentale en fysieke energy boost kan gebruiken zodat de energie weer lekker gaat flowen in jouw leven. 

17851405496180410.jpg

Super Mom Selfcare Package

Dit is het ideale pakket voor Super Moms die zichzelf een ultiem selfcare moment gunnen. Een echte energy booster om daarna weer moeiteloos alle ballen in de lucht te houden.

Burn - Out 

Package

Dit Burn-Out Pakket is perfect voor jou als je al een tijdje rondloopt met burn-out klachten waar je vanaf wilt maar geen zin of behoefte hebt aan eindeloze gesprekken met therapeuten.

17945665519365593.jpg

Break - Up

Package

Dit Break-Up Pakket is op jouw lijf geschreven als je net een break-up achter de rug hebt of er midden in zit. Deze energy healing sessies zorgen ervoor dat jij weer rust in je hoofd krijgt en je weer energiek gaat voelen.

20200809_170105.jpg

Heal the Healers Package

Werk jij veel met patiënten en/of klanten die veel energie van je vragen waardoor jij je vaak moe, gestresst en leeg voelt? 

Dan is dit Heal the Healers Package voor jou!

Zodat jij weer veel (positieve) energie kan geven aan jouw patiënten/ klanten en jij meer plezier in jouw werk en leven hebt. 

FILL YOUR INBOX WITH JOY.

Schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van alle acties