Reviews

Tamara //

Ik ben bij Rachel terecht gekomen omdat ik al jaren paniekaanvallen had die ik van de een op de andere dag had. Niet te verklaren. Ik ben bij allerlei therapeuten geweest maar niets hielp. Rachel zag dat er een negatieve entiteit op me zat en heeft het weggehaald. Binnen een sessie was ik ervan af. Rachel is een super lieve vrouw die je direct op je gemak stelt. Ook was ik superblij met de nazorg. Fijn dat ze zo betrokken is. 

Sanne //

Ik had het gevoel alsof mijn collega zwarte magie op me gezet had uit jaloezie want ineens ging alles fout op het werk en ik had gewoon een heel slecht gevoel bij haar. Mijn therapeut verwees me door naar Rachel en die heeft de zwarte magie die er inderdaad zat weggehaald. Ze werkt op afstand en dat was wel zo prettig. Nu gaat alles weer lekker.  

Kim //

Van een vriendin hoorde ik dat Rachel haar zo goed geholpen had dus ik heb haar toen ook direct gebeld. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel. Voelde me moe, futloos en gestresst. Rachel zag meteen waar de blokkade in mijn energie zat en heeft die weggehaald. Tijdens de sessie op afstand voelde ik een stromend gevoel door mijn lichaam alsof de energie letterlijk weer ging stromen. Ook was ik heel blij met het gesprek erna. Ze begrijpt je en geeft je praktische tips waar je mee aan de slag kunt. De nazorg is ook echt heel fijn! Rachel, dankjewel! Ik kan een sessie echt aan iedereen aanbevelen.

Tess //

Ik ging een IVF traject in en wilde mijn lichaam optimaal voorbereiden op dat traject. Daarom heb ik een sessie bij Rachel geboekt om mijn lichaam op energetisch niveau te laten reinigen. Het was zo'n bijzondere ervaring! Zo'n sessie kan ik echt aan iedereen aanraden! 

Judy //

Ik heb in mijn verleden nogal wat vervelende situaties meegemaakt. Ik merkte dat ik daardoor pijn in mijn lichaam kreeg. Het voelde letterlijk alsof trauma zich vastgezet had in mijn lichaam. Via een vriendin ben ik bij Rachel gekomen en zij heeft deze emotionele blokkades in mijn lichaam verwijderd. Tijdens de sessie op afstand werd ik erg emotioneel maar daarna voelde het zo bevrijdend! Rachel doet dit werk echt vanuit haar hart en dat voel je. Ze is betrokken en de nazorg is fantastisch. Ik ben haar enorm dankbaar dat ze me een stap verder heeft gebracht op mijn healing journey. 

FILL YOUR INBOX WITH JOY.

Schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van alle acties