Tribe.Nature.Selflove

Zorgen voor je kind(eren), huishouden runnen, misschien heb je een partner met wie je het leuk wilt hebben of zorg je alleen voor je kind(eren) en je wilt er ook nog zijn voor je vriendinnen en familie. Tel daar ook nog eens de onrustige tijd van een pandemie met de bijbehorende negatieve energie bij op.

Je doet het allemaal met liefde maar je bent jezelf een beetje vergeten. Die me-time waarvan je je had voorgenomen om in te plannen schiet er steeds vaker bij in en je hebt het gevoel dat je een beetje geleefd wordt. Je zit laag in je energie.

Dan wordt het tijd om je lichaam energetisch op te laden, zodat jij al die super mom taken weer vol energie en plezier aan kan. Word jij blij van en je kiddos ook.

Waar bestaat dit heerlijke Super Mom Selfcare Pakket uit?

> Telefonisch Intakegesprek (30 min)  

Uitleg over Energy Healing, wat je kunt verwachten en we bespreken jouw specifieke aandachtspunten. We maken ook gelijk een afspraak voor de Energy Healing Sessie.

 

> Energy Healing Sessie op Afstand (60 min)  

Jij kunt ontspannen op de bank/ bed liggen en ik geef jou een Energy Healing Sessie op Afstand

 

> Telefonisch Nagesprek (30 min)

Direct na de sessie bel ik je om te bespreken wat je voelde tijdens de sessie en welke blokkades ik tegen gekomen ben. Ook geef ik je uitleg over wat je de komende dagen kunt ervaren.

 

> eBook: Energetisch Reinigen van je Lichaam en Huis

Na de sessie stuur ik je het ebook toe. Het is een praktische handleiding hoe je je lichaam en huis energetisch kunt reinigen.

 

> AfterCare

Na een week neem ik weer even contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Mijn ervaring is dat Energy Healing nogal wat in je los kan maken. Je lichaam heeft even tijd nodig om dat te verwerken en daarbij kunnen best wat emoties naar boven komen. Ik wil je dus niet zomaar loslaten, maar je daarin goed begeleiden. Vaak is het fijn om nog even na te praten hoe je je voelt en kan ik je praktische tips geven.  

 

Prijs €147,- incl btw

Super Mom Selfcare

Package

 

Dit is het ideale pakket voor Super Moms die zichzelf een ultiem selfcare moment gunnen. Een echte energy booster om daarna weer moeiteloos alle ballen in de lucht te houden.

17851405496180410.jpg

Tip: dit is ook een fijn pakket om kado te doen aan een bijzondere vrouw in jouw leven die wel een energy boost kan gebruiken.

Toch liever een ander

Energy Healing Package?

>>

Powerful Energy Boost

Package

Dit is jouw pakket als jij wel een flinke Mentale en Fysieke Energy Boost kan gebruiken zodat de energie weer lekker gaat flowen in jouw leven. 

Burn - Out

Package

Dit Burn-Out Pakket is perfect voor jou als je al een tijdje rondloopt met burn-out verschijnselen waar je vanaf wilt maar geen zin of behoefte hebt aan eindeloze gesprekken met therapeuten.

Break - Up

Package

Dit Break-Up Pakket is op jouw lijf geschreven als je net een break-up achter de rug hebt of er midden in zit. Deze energy healing sessies zorgen ervoor dat jij weer rust in je hoofd krijgt en je weer energiek gaat voelen.

FILL YOUR INBOX WITH JOY.

Schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van alle acties